RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke helt klare

Ammeruds basket- herrer startet sesongen med tap mot 3B, men tross tapet fikk ikke spillerne kjeft av trener Kelvin Woods etter kampen.

Ammerud: - Vi er et veldig ungt lag, og spillerne var nok ikke helt klare til denne kampen, konstaterer Woods etter 86-77 tapet i Rykinnhallen.
Hjemmelaget var fysisk sterkere enn gjestene som måtte streve med å lese 3B sitt forsvarsspill.
- 3B spilte bedre enn oss, men dette var sesongens første kamp. Det er tøft å møte et så bra lag borte i den første kampen. Men vi tapte kun med ni poeng, og vi hadde nok en god sjanse til å vinne kampen. Når vi spiller på bortebane, skjer slike ting. Jeg tror vi hadde slått dem hjemme, fortsetter amerikaneren.

Skal få revansje

Men selv om det ble tap i den første kampen, var Woods godt fornøyd med det unge laget sitt.
- Vi spilte veldig bra, og jeg er langt fra misfornøyd. Jeg kommer ikke til å kjefte på dem for dette tapet, ler Woods som er sikker på en ting - når lagene møtes i Apaløkkahallen skal hans unge mannskap få en skikkelig revansje.
- Det er mye vi kan ordne før vi møter dem igjen. Da skal vi knuse dem, avslutter Woods.
PS! Julio Moreno (13), Jonas Anseth (11), Salim Tahar (10), Nourdin Tahar (10) og Christian Hinsch (10) var Ammeruds toppskårere. Jonas Anseth ble kåret til "Man of the match".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest