RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det har tatt så lang tid å bestemme hva som skal skje med storbakken på Holmenkollen, at det ikke blir noe hopprenn i 2009
Det har tatt så lang tid å bestemme hva som skal skje med storbakken på Holmenkollen, at det ikke blir noe hopprenn i 2009

Ikke Holmenkollrenn i 2009

Det blir ikke noe hopprenn i Holmenkollen i 2009 fordi ingen av bakkene vil stå ferdige.

Byråd Anette Wiig Bryn sier til NRK.no at det nå er bestemt av byrådet å prioritere byggingen av storbakken før det tas fatt på den nye Midtstubakken. Dermed må planene for neste års Holmenkollrenn gjøres om.

Storbakken prioriteres

Vi hadde håpet at verdenscupen for 2009 kunne gå i den nye Midtstubakken som da skulle vært klar. Nå må vi gjøre om på det, fordi storbakken prioriteres, sier byråden.

Det har tatt så lang tid å bestemme hva som til slutt skulle skje med storbakken at tidsplanen for 2009 ryker. Dette medfører også at arrangørene kommer i et dilemma om hvor resten av skifestivalen skal gå i 2009.

- Holmenkollen Skifestival består av hopp, langrenn og kombinert, men det kan være at vi kan finne andre løsninger, der noen av øvelsene kan gå i Holmenkollen og noen andre steder, sier generalsekretær Kristin Felde i Norges Skiforbund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere