RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke i bruk, men flott brøytet


Mange klager på dårlig måking. Det er ikke nødvendig i Thomas Ulvens vei på Mortensrud. Der er det nemlig måkt, men den er stengt for kjøring. Foto: Arne Vidar Jenssen
Mange klager på dårlig måking. Det er ikke nødvendig i Thomas Ulvens vei på Mortensrud. Der er det nemlig måkt, men den er stengt for kjøring. Foto: Arne Vidar Jenssen
Det er ikke alltid like lett å skjønne brøytefolkenes prioriteringer.

MORTENSRUD: For mange år siden ble det planlagt å få en næringskorridor mellom Klemetsrud og Ryen. En av strekningene som ble tilrettelagt går på vestsiden av E6 fra Shell-stasjonen på Mortensrud og sørover - her ble det til og med laget en vei, og den skal så vidt oss fortalt, ha blitt navnsatt til Thomas Ulvens vei (finnes ikke slikt navn i veibøker eller på kart).

Men som noen sikkert har registrert, har det aldri blitt noen etablering langs denne veien. Det mest konkrete, var vel ideen om å etablere en Lidl-butikk her. Men som kjent ble det med tanken, og det var kanskje like bra når vi vet hvordan det gikk med den tyske forretningskjeden.

Veien ligger imidlertid der. Sperret med store steiner for å markere at den ikke skal brukes. Men så kommer undringen.

Mens alle traktorer, snøploger, veiskraper og fresere jobber så mye de bare kan for å få veier som er i bruk, sånn noenlunde i farbar stand, er det noen i et eller annet vesen/etat som har satt Thomas Ulvens vei på brøytekartet. Dobbelt kjørebane og fortau har plogen gjort et fint arbeid på.

Men hvem brøytes det for? Er det noe nær forestående i form av utnyttelse av området slik at veien må være farbar?

Vi er spent på forklaringen...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere