RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke i toppform

Oslo Volley-trener John Walstad var skuffet etter gårs-dagens toppkamp mot NTNUI Gløshaugen til tross for seier.

Ekeberg: Vi spiller til tider uten entusiasme og vilje. Laget har fortsatt masse å gå på, sier Walstad oppgitt etter kampen.

Ifølge treneren har ikke laget vært seg selv siden lenge før jul - og at det fortsatt skurrer er det liten tvil om. Gårsdagens kamp mot NTNUI Gløshaugen er et bevis på dette.

Vertene kom skjevt ut og tapte det første settet med sifrene 25-19. Oslo Volley virket uinspirerte, og de var på ingen måte i kampmodus.

Våknet til slutt

Laget bruker altfor lang tid på å komme i gang. Når vi spiller kamp krever jeg at jentene er på hugget fra starten av, men det skjedde ikke i dag, sier Walstad.

I det 2. og 3. settet kviknet omsider hjemmelaget til. Offensivt spill og gode kombinasjoner presset NTNUI Gløshaugen tilbake - og de frammøtte fikk endelig se noe av det som bor i Oslo Volley. Alle ventet nå på en avgjørelse, men den kom aldri.

I fjerde sett skjedde det noe mystisk i KFUM-hallen, og ingen uttrykker seg bedre enn sjefen sjøl.

Vi var jo på ferie. Det er faktisk noe av det verste jeg har sett. Det er helt uakseptabelt å tape 25-11 i et sett der vi kan avgjøre alt, freser John Walstad.

Best i landet

I det avgjørende settet var Oslo Volley sterkest, og det aldri noen tvil om hvor poengene ville havne. Walstad mener likevel laget har en lang vei igjen å gå.

Vi bør ta flere baller i forsvar, men det krever konsentrasjon. Hvis vi vil bli best i landet må vi kunne stå sammen i motgang, og det syntes jeg ikke vi gjør i dag. Vi må bli mer stabile i alt vi gjør.

Laget står nå bokført med 20 poeng på 12 kamper, og de har fortsatt god kontroll på 2. plassen etter tre strake seirer.

Om to uker møter dere serieleder, Koll. Gleder du deg?

Det er klart jeg gjør det. Vi skal ta dem, avslutter Walstad..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere