RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lise Urset i Friluftsetaten kunne fredag overta nøkkelen til den nye bryggen med badetrapp på Nordstrand bad fra Tor Jørgensen og Einar Berge i E.K. Mekanisk som har stått for jobben. Foto: Aina Moberg
Lise Urset i Friluftsetaten kunne fredag overta nøkkelen til den nye bryggen med badetrapp på Nordstrand bad fra Tor Jørgensen og Einar Berge i E.K. Mekanisk som har stått for jobben. Foto: Aina Moberg

Ikke lenger farlig på Nordstrand bad

Nå er det ikke lenger farlig å stupe fra bryggen på Nordstrand bad. Den er forlenget med fire meter.

NORDSTRAND: Friluftsetaten har fått mange henvendelser etter at Nordstrand bad ble pusset opp og blant annet fikk ny brygge for noen år siden.

– Bryggen var litt for kort og farlig å stupe og hoppe fra, spesielt ved lavvann. Dette medførte fare for skader på badegjestene, forteller prosjektleder Lise Urset i Friluftsetaten.

– Det var viktig å få gjort noe med problemet. Ikke minst for vår egen del. Det er jo Friluftsetatens grunn bryggen står på, sier hun.

LES OGSÅ: Blir enklere å sette ut kajakken

Sist uke «overtok» hun formelt den nyforlengede bryggen med badetrapp. En trapp som kan vippes opp om vinteren slik at den ikke ødelegges av isen.

Urset fikk overlevert nøkkelen til trappens hengelås.

– Den låses opp til badeseongen som formelt sett starter 15. mai og varer til 15. september, forteller hun.

Arbeidet med å forlenge badebryggen (prosjektert av Sweco) har foregått siden i fjor høst, og har kostet cirka 300.000 kroner.

LES OGSÅ: Har planer for Sæterstranda

Nå er det bare å glede seg til å ta nyvinningen i bruk om en måneds tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere