RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Beckstrøm (foran til venstre), Marius Kristiansen, Tov Ramstad (bak til venstre) og Lars Birkelund gleder seg til kveldens konsert på Soria Moria. FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Lars Beckstrøm (foran til venstre), Marius Kristiansen, Tov Ramstad (bak til venstre) og Lars Birkelund gleder seg til kveldens konsert på Soria Moria. FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD

Ikke lenger solo

Lars Beckstrøm følte seg litt ensom etter 16 år som soloartist. Det gjør han ikke lenger.

SENTRUM: I kveld står Beckstrøm Kvartett, for anledningen faktisk en kvintett, på scenen på Soria Moria.

Man blir ensom innimellom av å spille alene. Det er slitsomt å skulle tromme samen folk på kort varsel hvis man trenger det til en konsert. Nå har jeg fått et kjempefint orkester med gode musikere, som også er veldig gode venner, sier Beckstrøm fornøyd.

Funker bra

Jeg spilte med Lars på den forrige soloplata hans. I etterdønningene kom Tov inn på bass og cello, og via Tov kom Lars på trommer. Det har funka veldig fint med oss fire, forteller gitarist Marius Kristiansen.

Bandets debutplate «Døgenikt» kom i juni i år.

Der finner du musikk for alle og enhver, sier Kristiansen.

Shalala-fritt

Beckstrøm, som har skrevet alle tekstene på plata, lover at den er fri for shalala-sanger.

Det er sånn det blir når jeg lager låter. Da sniker det seg inn litt alvor i form av refleksjoner og tanker jeg har gjort meg. Tekster skal bety noe, ha en mening. Jeg tror ikke jeg hadde klart å lage en shalala-sang hvis jeg prøvde engang, sier han og begynner prøvende:

Shalala, solen er god, du er her og jeg er nær...

Se, der er du godt igang allerede, sier Kristiansen og bryter ut i latter.

Og selv om det ikke blir shalala, kan publikum glede seg over at godbiter fra debutplata, samt låter fra Lars Beckstrøms solokarriere, står på kveldens meny. Kjente og kjære deLillos- sanger, vil det også bli tid til, lover kvartetten.

Elsker østkanten

«Nittenåttifire», og en del andre sanger, roper folk på når jeg holder en konsert. Jeg syns bare det er hyggelig å spille låter folk kjenner. De forventer jo det litt, sier Beckstrøm som gleder seg til å stå på østkantens kulturoase i kveld.

Soria Moria er et fantastisk bygg. Kulturen sitter liksom litt i veggene der. Dessuten elsker vi østkanten alle fire, sier han entusiastisk.Jeg tror ikke jeg hadde klart å lage en shalala-sang

Lars Beckstrøm

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere