*Nettavisen* Nyheter.

Ikke lenger tissetrengt

Sentersjef Øystein Aurlien på Ullevaal stadion shopping. Her like ved inngangen til kundetoalettet. Foto: Foto: Karl A. Kjelstrup

For det er kundetoaletter på Ullevaal stadion, de er bare ikke så enkle å finne.

ULLEVAAL STADION: «Så vidt jeg vet er det bare Baker Hansen som tilbyr sine kunder toalett. Jeg synes det er mye forlangt at Baker Hansen skal holde hele det kjøpende publikum på Ullevaal med dopapir», skriver en leser.

Vi ringer opp den nye sentersjefen på Ullevaal stadion shopping og spør hva han har tenkt å gjøre for tissetrengte handlekunder.

LES OGSÅ: Rendyrkes som handlegate

Øystein Aurlien korrigerer at både Baker Hansen og Egon har kundetoaletter. Som restauranter er de pliktige til det.


– I tillegg har vi et publikumstoalett i handlegaten, med inngang ved siden av H&M, og ned trappen. Dette er nytt, rent og veldig fint, med samme inngang som heisen opp til Barnas Hus i andre etasje, og ned til parkeringshuset. Vi har nylig informert alle butikkene om dette, – for leseren din er ikke den eneste som har lurt på dette – slik at de kan fortelle sine kunder hvor dette finnes. Det er også et enkelt skilt på døra, men jeg må innrømme at vi må skilte bedre, sier Aurlien.

Men først ønsker han å få på plass den nye senterprofilen, som skal være klar i januar. Les intervjuet om Aurliens planer for Ullevaal stadion shopping her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag