RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boligbygg har bestemt seg for å selge Damfaret 24. FOTO: Nina Schyberg Olsen
Boligbygg har bestemt seg for å selge Damfaret 24. FOTO: Nina Schyberg Olsen

Ikke lønnsomt å pusse opp

Etter at Damfaret 24 ble bevaringsverdig, har Boligbygg bestemt seg for å legge eiendommen ut for salg.

GODLIA: – Damfaret 24 vil snart bli lagt ut for salg, opplyser kommunikasjonssjef Else Merete Guntveit i Boligbygg til Nordstrands Blad.

– Huset har stått tomt i noen år, fordi det var så nedslitt at det ikke egnet seg til boliger lenger. I mellomtiden har vi arbeidet med planer for å bygge noe nytt på tomten. Det var snakk om et bygg med leiligheter tilpasset vanskeligstilte, sier Guntveit.

Etter at Byantikvaren nylig førte huset opp på sin gule liste over bevaringsverdie hus, har de imidlertid endret planene.

– Etter at vi fikk beskjed om dette 28. august. har vi bestemt oss for at det er bedre å selge Damfaret 24 og heller kjøpe nye boliger for salgssummen. Vår oppgave er å skaffe egnede boliger til vanskeligstilte, og da må vi vurdere om det lønner seg å pusse opp det vi har eller selge og kjøpe noe annet. Vi håper Damfaret 24 får nye eiere snart, sier Guntveit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere