RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke loppet for lopper på Tveten


Loppehav: – Det er ekstra mange lopper i år. Her er det mange muligheter, reklamerer Kjell Nilsen i Tveten gårds venner.
Loppehav: – Det er ekstra mange lopper i år. Her er det mange muligheter, reklamerer Kjell Nilsen i Tveten gårds venner.
Det er et rikholdig loppemarked som møter publikum på Tveten gård lørdag.

tveita: Tveten gårds venner med Kjell Nilsen i spissen inviterer til loppemarked på Tveten gård nå på lørdag. Et stort antall lopper er samlet inn og det blir et stort utvalg, forsikrer lederen av venneforeningen.
I år har vi ekstra mye lopper. Det er masse bøker, cd-er, mye husgeråd, endel lamper og noe klær. Her blir det mange muligher, sier Nilsen, mens Lokalavisen Groruddalen avlegger et lite gårdsbesøk.

Flittige damer

Venneforeningen har mange kvinnelige ildsjeler som har stått hardt på den siste tiden med innsamling av lopper.
Bjørg Levorsen er loppegeneralen og stått i spissen for en venninnegjeng av noen arbeidsmaur. Vi gutta har hjulpet til med å bære hvis det har vært tunge gjenstander, forteller Nilsen.

Operafestival

Det arrangeres operafestival på gården samme dag, og håpet er derfor at mange kombinerer lopper og musikk. Markedet åpner klokken 10 og holder på til 16.00
Det er en fin kombinasjon. Parkkveldene våre har hatt veldig godt besøk. Stadig flere oppdager denne flotte møteplassen i bydelen. Vel møtt, avrunder Kjell Nilsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere