RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke modne for opprykk

Opprykkstoget gikk ganske resolutt fra stasjonen i dag, sier trener Lars Falao, etter at Manglerud Star helt fortjent tapte 1-3 hjemme for Larvik.

Lambertseter: Nå får vi fred fra opprykksmaset, og det er like greit, sier Falao etter lørdagens kamp på Lambertseter stadion.

Per i dag er ikke Manglerud Star gode nok heller. Mot Larvik møtte de et mye bedre lag, og vestfoldingene hadde noen spillere som hadde det drivet og forståelsen som Manglerud Star mangler.

Larvik er det klart beste laget vi har møtt. Det er det ingen tvil om. Jeg tror Medkila stikker i fra, og Larvik blir en god nummer to, sier Falao.

Hva med Manglerud Star?

Vi må jobbe for å unngå nedrykk, sier Falao, som får med seg Kolbotns Tone Eriksen på utlån i høstsesongen.

Tok ledelsen

Manglerud Star skapte tre målsjanser gjennom hele kampen. Linda Hanssen traff utsiden av stolpen etter sytten minutter, og minuttet senere serverte hun vakkert Trine Sørumshaugen for blank goal. 1-0 til Manglerud Star.

Vi fikk akkurat den starten på kampen vi ønsket, sier Falao.

Men Manglerud Star hadde ikke så mye mer å by på, mens Larvik var farlige når de kom med mange spillere. Dessuten var de giftige på dødballer, og det var på en heading etter frispark at Camilla Eid utlignet for Larvik i omgangens siste minutt.

Det likte Falao dårlig.

Frisparket var feil, så trekker dommeren muren for langt tilbake og til slutt overser han en dytt i feltet. Det er viktig å ha voksne folk til å dømme kampene når det blir så fysisk. Her ble det alt for mye tilfeldig blåsing, mener Falao.

Greit tap

Nå var det ikke dommeren som avgjorde lørdagens kamp, den klarte Manglerud Star fint å tape på egenhånd.

Problemet er at vi ikke står opp i duellene, og at ingen vil ha ballen når vi har den i laget. Da blir vi straffet mot så gode lag som Larvik, sier Falao.

Larvik scoret to etter pause, og begge kom etter nølende forsvarsspill. Først scoret Thya Heide da hun stakk bak ryggen på Manglerud Stars stoppere, som ikke hadde fart nok til å ligge helt flatt. Så lagde Silje Bergsvand 3-1 da Ane Sigernes og Kristin Guttormsen sto og så på hverandre - mens Bergsvand tok ballen.

Dette var ikke bra, oppsummerer Lars Falao.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere