*Nettavisen* Nyheter.

Ikke negativ til overgang i stedet for undergang

– Plan- og bygningsetaten har drøftet forslaget, og er i utgangspunktet ikke negativ til en overgangsløsning, istedenfor en undergang, i følge informasjonsrådgiver Atle Jan Larsen.

NYDALEN: I slutten av desember ba plan- og bygningsetaten forslagsstiller – Nydalen Bolig/Fri Eiendom AS – om mer dokumentasjon i saken, blant annet uttalelser fra berørte parter, snitttegninger som viser høyder over jernbanesporet og vei, tegninger som viser riktig stigningsforhold for gangbroen, og som viser at kravene til uiversell utforming blir ivaretatt, med mer.

Overgangen kommer eventuelt i stedet for den planlagte undergangen, fra enden av Gunnar Schjelderupsvei, under jernbanen, og opp til Ring 3.

Utforming og materialvalg

– Plan- og bygningsetaten (PBE) mener at den ny broen må innordne seg den eksisterende broen, når det gjelder utforming og materialvalg, og har oppfordret forslagstiller til å ta kontakt med arkitekt for å jobbe frem dette, sier Atle Jan Larsen, senior informasjonsrådgiver i plan- og bygningsetaten.

BU sier ja

Bydelspolitikerne behandlet det nye overgangs-forslaget i torsdagens (3.02.) bydelsutvalg, og ble enige om å støtte en overgang, som erstatning for den planlagte undergangen.

Les også: Beboere forbauset over forslag om overgang

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag