RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke noe hyggelig valg

Bystyrerepresentant Akhtar Chaudhry er skuffet og deprimert over SVs elendige valg.

FURUSET: Chaudhry, som bor på Furuset, forteller at partiet nå vil gå gjennom valgresultatet og finne ut hva som er gått galt. Ett er sikkert. Miljøsaken ble ikke den store valgvinneren som mange hadde spådd.
Det ble ikke det store miljøvalget, det må vi bare erkjenne. Vi har ikke klart å løfte det opp på et nasjonalt nivå, sier Furuset-mannen til Lokalavisen Groruddalen.

Så ikke ulikhetene

Akhtar Chaudhry tror fraværet av miljøsaker har gjort at forskjellene mellom partiene ikke har kommet tydelig nok frem. Det har SV tapt på, tror han.
Dersom vi hadde løftet miljøsaken opp på et høyere nivå, ville folk sett konfliktene mellom partiene. Borgerne ville blitt mer miljøbevisst, og vi hadde fått et sterkere fokus, oppsummerer SV-politikeren.

Byen vil lide

SV får halvert sin bystyregruppe og det var uklart hvem som ryker ut, da Lokalavisen Groruddalen gikk i trykken. Chaudhry tror byen vil lide under det faktum at folk ikke har valgt ufra miljøhensyn.
Den politikken som vi mener er rett og riktig for byen og byens svake grupper, politikken for grønne lunger, en offensiv miljøpolitikk, blir skadelidende nå. Men vi skal gjøre alt vi kan med de ressursene vi er tildelt fra byens befolkning. Vi skal gjøre jobben likevel og følge vår politikk, sier han.
Det ser ut til at dere ikke har klart å nå minoritetsbefolkningen?
Det vil jeg ikke si. Veldig mange av dem har stemt på SV. Det er mitt inntrykk etter å ha stått på stand i Groruddalen, avrunder en skuffet Akhtar Chaudhry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere