Ikke noe Post på Korsvoll

Posten sier nei til å opprette en "Post i Butikk"-ordning på Korsvoll, slik Steinar bakken og Thor Gjestdal. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Posten sier nei til å opprette en "Post i Butikk"-ordning på Korsvoll, slik Steinar bakken og Thor Gjestdal. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Posten har vurdert beboerønsket om «Post i Butikk» på Korsvoll. Svaret er nei.

KORSVOLL: I oktober ytret Steinar Bakken på Korsvoll ønske om et bedre posttilbud i området.

Tungvint

Vi i området her hører til Kjelsås postkontor. Det er tungvint, særlig for mange barnefamilier. I tillegg er åpningstidene upraktiske, og reiseveien en helt annen enn den de fleste har til daglig, sa Bakken, og fikk støtte fra nabo Thor Gjestdal, da Nordre Aker Budstikke møtte ham utenfor Rimi Korsvoll, et av forslagene til sted for etablering av en Post i Butikk-ordning (PiB).

På forespørsel fra Nordre Aker Budstikke har derfor Posten gjennomført en intern vurdering av forslaget.

Ikke lønnsomt

Den viser at det ikke er tilstrekkelig økonomisk grunnlag for å etablere et nytt Post i Butikk i dette området i tillegg til Kjelsås postkontor, uttaler kommunikasjonsdirektør i Posten Norge, Elisabeth H. Gjølme, til Nordre Aker Budstikke.

Dersom Posten skulle opprettet en PiB i nedslagsfeltet til tidligere Korsvoll postkontor, ville grunnlaget for Kjelsås postkontor blitt redusert og verken postkontor eller PiB ville bli lønnsomt. Vi har derfor som svar på denne konkrete henvendelsen konkludert med at postordningen i Kjelsås/Korsvoll ikke endres.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.