RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke på skinner

Oslo Sporveier skryter av at det stadig går bedre med deres rullende materiell. Men det er ikke alltid det "går på skinner".

Ryen:Det fikk en del erfare på Ryen torsdag formiddag. Transporten av to store T-banevogner inn til sporveisområdet var nemlig ikke helt i samsvar med veikapasiteten. For da trailerne skulle forsøke å buksere slepene sine fra Enebakkveien via Vårveien til innkjøringen til Oslo Sporveier, ble det kaos. De store doningene klarte nemlig på et vis å sette seg fast. Og selv om det ikke akkurat var stor trafikk i Ryenkrysset, hopet det seg raskt opp på de tilstøtende veiene.

Politiet kom imidlertid raskt til stedet, fikk dirigert trafikken - og etter hvert kom de lange bilene med de store lassene i posisjon slik at de kunne snike seg inn den trange porten, opp på broen og inn på skinneområdet hvor vognene ble løftet av.

Kort sagt - ikke akkurat på skinner, men det gikk bra etter hvert. Og da sperrene var borte fra veiene, kom trafikken i normal gjenge igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere