RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke steng Konventveien!

Oslo-politikerne har utsatt behandlingen av bom i Konventveien i påvente av en befaring. Det er et lite steg i riktig retning. Men ta steget fullt ut: Dropp stengingen.

Jeg synes det er ille at et fåtall beboere nederst i Konventveien åpenbart har fått et flertall politikere med Venstres Ola Elvestuen i spissen med seg på å sette opp bom. For undertegnede som bor i Guldberglia, og for alle dem som bor i nedre Silkestrå eller andre tilstøtende småveier til Konventveien nedenfor Monolittveien, betyr det at vi når vi skal til sentrum må passere Smestad barneskole to ganger morgen og ettermiddag, da barna er på vei til og fra skolen.

Personlig ønsker jeg å ta langt mer hensyn til disse skolebarna enn til en håndfull beboere som kjemper for seg og sitt.

To alternativer til bom/stenging foreslås herved: Forby parkering i hele Konventveien nedenfor Monolittveien, alternativt innfør gjennomkjøring forbudt med dispensasjon for de som sogner til Konventveien til å kjøre til/fra egne hjem.Tor Slette Johansen,

Guldberglia 3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere