RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ildsjelbilen – nominasjonsskjema


Fyll ut skjemaet og nominer din lokale ildsjel til å vinne denne bilen helt gratis i tre måneder!
Fyll ut skjemaet og nominer din lokale ildsjel til å vinne denne bilen helt gratis i tre måneder! Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Nominer en lokal ildsjel!

OSLO VEST: En jury bestående av Mediehuset dittOslo, Møller Bil Skøyen og CC Vest velger en ildsjel som får disponere Ildsjelbilen – en elektrisk Volkswagen E-UP! – gratis i tre måneder.

Fire ildsjeler får kjøre Ildsjelbilen etter tur i 2014. Den du nominerer MÅ ha adresse i en av bydelene Ullern, Vestre Aker, Nordre Aker, Frogner eller St. Hanshaugen.

Les mer om Ildsjelbilen på www.dittOslo.no/ildsjelbilen.

Fyll ut skjemaet under for å nominere en ildsjel. Har du spørsmål til nominasjonen, send oss en e-post.Navn på den du nominerer:Telefonnummer (til den nominerte):E-postadresse (til den nominerte):Bosted(sadresse) (til den nominerte):Begrunnelse for hvorfor denne personen er en ildsjel som bør vinne Ildsjelbilen i tre måneder:Ditt navn:Ditt telefonnummer:Din e-postadresse:Din relasjon til den nominerte:
Les mer om ildsjelbilen her.

 

Ildsjelbilen

MED FOLIE: Ildsjelbilen med teksten «Jeg er en lokal ildsjel!». (Foto: Svein Morten Bergh)
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere