RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styremedlem i Tiurleiken borettslag, Karin Syversen, fikk utdelt en velfortjent æresdiplom under tirsdagens seremoni. Her sammen med ordfører Fabian Stang og Rusken-general Kjellaug Løken.
Styremedlem i Tiurleiken borettslag, Karin Syversen, fikk utdelt en velfortjent æresdiplom under tirsdagens seremoni. Her sammen med ordfører Fabian Stang og Rusken-general Kjellaug Løken.

Ildsjeler fikk Rusken-pris

En rekke borettslag fra hovedstaden ble hedret i Oslo Rådhus forrige uke. Groruddalen var som alltid godt representert.

RÅDHUSET: Tirsdag 4. desember ble det kastet glans over ulike borettslag som hvert år jobber hardt for å holde byen og nærmiljøet rent.

Den årlige Rusken-utdelingen gikk av stabelen i Oslo Rådhus, og en rekke borettslag fra Groruddalen ble hedret under den hyggelige og tradisjonsrike seremonien.

Tro tjeneste

På vegne av Oslo kommune delte ordfører Fabian Stang og Rusken-general Kjellaug Løken ut statuetter, diplomer og vaser for å vise takknemlighet.

Tiurleiken borettslag mottok æresdiplom for lang og tro tjeneste. Borettslaget har bidratt under Rusken-aksjonen hele 21 ganger.

Godt miljø

Styremedlem i Tiurleiken, Karin Syversen, tok imot prisen på vegne av resten av borettslaget. Etter utdelingen var hun stolt.

Det er alltid hyggelig å bli hedret på Rådhuset. Å være med på Rusken er en tradisjon for oss, sier Syversen til Lokalavisen Groruddalen.

Karin Syversen forteller at Rusken-deltakelsen skaper et godt nærmiljø.

Ingenting er som et rent og pent borettslag. Det skaper trygghet, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere