RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imponert over norsk styling

Bilene i Norge er bedre stylet enn jeg forventet, sier Alex fra West Coast Costum. Alex og Quinton fra tv- serien "Pimp my ride" var på Motorfestivalen sist helg. Der skrev de autografer og så på stylet biler fra Norge og Sverige.

Det er kult å være her. Mange kule biler, sier Alex.
Det er første gang han er i Norge, og hadde ikke så store forventninger til at bilene her skulle være bra stylet. Men han ble imponert over flere av bilene som var utstilt.
Motorfestivalen ble arrangert tredje året på rad. Under festivalen kunne du oppleve alt fra rallykjøring mellom Thomas Schie og Tommy Rustad til bileksplosjon med Seaking- redning. Som i fjor ble festivalen arrangert på Exporama på Hellerudsletta.

Populære

Det er morsomt å være her idag, sier Alex før de drar tilbake til hotellet.
Nesten hele den første dagen var det meterlange køer for å sikre seg autografene til Alex og Quinton. Alle som ville kunne få autografen de populære bilstylerne.
Festivalen ble åpnet med regn, noe som kan være grunnen til at festivalen trakk færre folk enn det arrangørene forventet.
Det var en bra førstedag, men vi håpet på at flere folk skulle dukke opp, sier projektleder Helen K. Thorgersen.
Selv hadde hun det kjempegøy under festivalen og fikk med seg det meste av showene. Motorfestivalen varte fra lørdagen morgen til mandag kveld.

Motorstopp

Under festivalen, men kanskje mest under rally med Schie og Rustad var det mange med høyt adrenalin. Det fikk fort i svingene under løpet, og få kan ligge bredt i svingene som de gutta. De konkurrerte om beste rundetider, men under andre løpet fikk Schie motorstopp. Før det hadde han beste rundetid.
Bilene som var utstilt, var stylet med det utroligste. En av bilene hadde gullfisker i et vannrør mellom setene. Noe som var populært å sette på bilene var TVer. Tvene var plassert i solskjermen, nakkestøtten og på utsidene av bildørene. Under festivalen var det ikke bare show og fine biler å se på. Mange hadde tatt turen for å kjøpe utstyr til sin egen bil. Det var mye utstyr å se på og mange bra tilbud.
Jeg er godt fornøyd med utvalget av arrangementet og utstillere i år, sier Thorgersen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere