Gå til sidens hovedinnhold

Imponert over samholdet i Østensjø

Bydelsdirektøren i Østensjø er imponert over engasjementet og samholdet i Sigrid-saken.

ØSTENSJØ: Bydelsdirektør Tove Stien har ledet kriseberedskapen i Østensjø etter at Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant natt til søndag 5. august.

LES ALT OM SIGRID-SAKEN HER

Stien og de andre i kriseberedskapsteamet vurderer situasjonen fra dag til dag, og bydelsdirektøren forteller at Sigrid-saken gjør stort inntrykk.

– Det er en tragisk hendelse, og jeg er imponert over engasjementet som befolkningen viser og det samholdet som er, sier Stien.

Hun er imponert over alle de frivillige som bidrar, men også de ansatte i bydelen.

– Jeg er stolt av våre ansatte som jobber inn mot denne saken, sier Stien.

– Som bydelsdirektør er det også veldig fint å se at vi har et godt samarbeid med skolen, som ikke er en del av våre tjenestesteder, sier Stien.

– Vi har et virkelig godt samarbeid, det har vi også med Manglerud politistasjon og Oppsal kirke, som har stilt med frivillige på Skøyenåsen skole. Det har vært veldig viktig, sier Stien.

Mange benytter Skøyenåsen skole

Møtestedet på Skøyenåsen skole er et av hjelpetilbudene som er blitt godt benyttet av frivillige og andre med tilknytning til Sigrid.

I forrige uke var det rundt 150 mennesker innom på hverdagene. Lørdag og søndag var det 70-100 mennesker innom hver dag.

Skolen brukes blant annet av mange av de som har vært ute og lett etter Sigrid. Andre kommer innom med boller og mat til de frivillige.

– Denne uken har skolen åpent på hverdagene fra klokken 16-22 til og med fredag, sier Stien.

Hva som eventuelt skjer i helgen og neste uke er i skrivende stund ikke avgjort.

For oppdatert informasjon om Bydel Østensjøs hjelpetilbud i forbindelse med Sigrid-saken, se bydelens hjemmesider på internett.

LES OGSÅ:

Massiv leteaksjon etter Sigrid i helgen

Etterlyser ny bil i Sigrid-saken


Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene