RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imponerte i eliten

OTK arrangerte Grand Prix i helgen, og flere lokale spillere hevdet seg i den knallharde konkurransen.

Madserud: Det var knivskarp konkurranse i gutteklassen, men de lokale jentene kom lengst under helgens GP-turnering. Hanne Kroken fra Ullern tok seg til kvartfinalen, mens Victoria Berge fra Heming slo seg helt fram til finalen. Der ble det imildertid tap 2-6, 1-6 for Ulrikke Eikeri fra Nordstrand.

Senior-NM neste


Hun er ganske smart, og så ser hun ganske liten ut. Man blir litt satt ut av det, smilte Victoria etter tapet.
Begge finalistene er kjent for å være tålmodige grunnlinjespillere, men det var Victoria som gjorde flest feil i finalen.
Jeg presset henne fra side til side, men gjorde feil til slutt. Jeg er likevel fornøyd, jeg, og pengene er bare en ekstra bonus, sier studenten.
Fulltidsstudiet i medisin gjør nemlig at satsingen på tennis ikke blir like helhjertet som for noen av hennes konkurrenter, men det legger ingen demper på spillegleden eller resultatene.
Nå er det ferie, før det blir senior-NM i august. Der er jeg fornøyd hvis jeg kommer til kvartfinale. Og veldig fornøyd med semifinale, avslutter hun.

Ingen lommepenger


Både Øyvind Løkken fra Ullern, Njårds Ola Bakke og Hans Jacob Kavli, i tillegg til Henrik Skalmerud og Nils Andreas Schive fra Heming kom seg helskinnet gjennom 1. runde i herreklassen som hadde 10 000 kroner i premier. Den eneste kvalifiseringsspilleren som vant sin kamp i 1. runde var Schive, men han måtte gi tapt 3-6, 4-6 for Mirza Koristovic fra Nordstrand i åttedelsfinalen.
Dessverre røk de unge tennistalentene ut etter tur i hver sin åttedelsfinale, uten å få med seg lommepenger.

Burde vinne

Daglig leder i arrangørklubben OTK, Jan Frode Andersen (33), gikk som ventet til topps i turneringen. Andersen trener ikke like mye som i glansdagene, men holder fortsatt et høyt nivå.
Jeg skal jo spille Davis Cup for Norge om en måned, så da bør jeg vinne en turnering som denne, mente Andersen.
Alle de beste unntatt Stian Boretti stilte på Madserud, men Andersen hadde likevel få problemer med å ta seg til finalen. Kun Erling Tveit fra Snarøya var i nærheten av å ta et sett fra vinneren, men Andersen vant greit 7-5, 6-2 i finalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere