*Nettavisen* Nyheter.

Imponerte i World Cup

Readys bandy- damer gjorde en meget bra innsats under World Cup i Sverige.

Edsbyen, Sverige: Også i år gjorde Readys damer en imponerende innsats i World Cup i bandy som ble arrangert i Edsbyen i Sverige. I fjor fikk de kun Stabekk bak seg, men i år som eneste norske lag plassert de to svenske lag etter seg på resultatlisten.
Ready-damene fikk en tung start på turneringen. Etter en busstur på over elleve timer var det en noe sliten gjeng som gikk på isen ved midnatt for å møte Nässjö BK.

Sluttresultatet 0-11 sier sitt. Etter kun fem timers søvn var man klare for ny kamp, denne gangen mot Sandviken IK. Også dette ble en tøff runde mot Sveriges for tiden best lag og lystavlen viste 1-11 ved kampslutt. Disse to svenske lagene møttes senere i turneringes finale, hvor Sandviken IK vant 2-1.
Etter dette var tid for å vise seg fram, og i ettermiddagskampen mot Härnösand IK var det Ready-damene som var best uten at de klarte å score. 0-0 ved kampslutt. I den påfølgende straffekonkurransen gjorde Rikke Busk Witzøe sitt i mål, men det ble allikevel tap 0-1.

Søndag morgen var det kamp mot Näsjö Div 1. Her viste Ready-damene at den manglende kamptreningen før turneringen nå var justert inn. De viste i perioder imponerende bandy. Kaptein Tommline Bjerkely fikk laget til yte maksimalt. Sluttresultat 4-1. Kampens store spiller ble fire-målsscorer Lene Skrettingland.
Søndag ettermiddag var det tid for revansje mot Hörnösand IK. Ready-damen gikk ut i et enormt tempo, og igjen ble det vist stor bandy i alle lagdeler.
Sluttresultatet 5-2 kom som et resultat av et godt kjempene lag. Kampens store spiller ble Helle Lillejordet med tre mål.

Readys trener Peter Haug var meget fornøyd etter turneringen.
Jeg er imponert av jentene, som ikke hadde noen treningskamper før tuneringen og måtte benytte de første kampene til å spille seg inn. Moralen og laginnsatsen gjorde at de løftet seg etter hvert som turneringen gikk, sier Peter Haug.
PS! Fair Play prisen gikk til Ready.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.