*Nettavisen* Nyheter.

Imponerte talentspeidere

Markus Lyse (f.v.), Anders Eriksen, Morten Nyhaug, Mats Solvang, Ask Olsen Aadø, Anders Skriden, Reda Boujetain og Markus Vikstedt er fortsatt høyt oppe etter seieren i Manchester. Oppsal G94 består også av mange flere spillere, men mange var på ferie da Nordstrands Blad var på besøk.

En rekke speidere fikk se Oppsals talentfulle G94-lag gå til topps i Umbro International Cup i Manchester nylig.

OPPSAL: Det var mange talentspeidere der, og vi tenkte en del på det mellom kampene. Under kampene var det ikke noe problem, smiler Oppsal-kaptein Mats Solvang.

Han og lagkameratene har utviklet seg til meget gode fotballspillere, og sammen har de gjort Oppsals 15-årslag til en seiersmaskin. Seieren i Manchester føyer seg inn i rekken av mange cuptriumfer denne sesongen.

Vi har gledet oss lenge til denne turneringen, og ved siden av serien har denne cupen vært det viktigste i år. Det var utrolig deilig å gå til topps. Vi var på vårt beste hele veien, sier Mats.

Slo lag fra Liverpool

Klubber fra en rekke nasjoner stilte i turneringen i Manchester, men Oppsal var ikke til å slå. I den avgjørende kampen sto et lag fra Liverpool på motsatt banehalvdel.

Vi klarte oss med uavgjort, og vi fikk 1-1. Det var en knallbra turnering fra vår side, sier Oppsal-trener Gisle Olsen. Prestasjonen ble ikke mindre av at Oppsal brukte 23 spillere i løpet av turneringen.

Vi delte faktisk troppen i to, slik at vi kjørte med to forskjellige ellevere hver gang, sier Olsen.

Drømmer om Real Madrid

Treneren har tidligere sagt til Nordstrands Blad at en rekke klubber både nasjonale og internasjonale har notert seg Oppsal-spillere på blokka.

Kaptein Mats har uansett ikke noe hast med å forlate moderklubben.

Jeg har det deilig i Oppsal. Det finnes ingen grunn til å dra, sier 15-åringen som er ekte Oppsal-gutt.

Han innrømmer imidlertid at det er ett lag han mer enn gjerne ønsker å spille for.

Det er Real Madrid. Juniorlaget deres var faktisk med i Manchester, men jeg fikk dessverre ikke sett dem, sier Mats.

Den defensive midtbanespilleren er stolt over å spille for Oppsal, og synes laget bare blir bedre og bedre.

Vi har nok aldri hatt et så bra lag, fastslår Mats Solvang.

PS! I tillegg til seriespillet er også Oppsal med i Adidas Cup og OBOS Cup. I førstnevnte turnering er det kvartfinale kommende søndag, der Skeid er motstander.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag