RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Indiske sanseligheter

Touch of Kama er butikken hvor du skal kunne finne noe som representerer deg, med litt inspirasjon fra guden Kama.

Ullevålsveien: Når jeg kjøper meg noe, kjøper jeg noe som passer til meg og min personlighet. Det er ikke noe særlig å kjøpe seg et smykke og finne ut at hundre andre også har det, sier gründeren av butikken, Elizabeth Jacob Sandvik.

Inne i butikken hennes er stemningen rolig og balansert. Det har den vært fra midten av mai, da hun åpnet. Her finnes smykker, bukser, skjørt, interiør og mye annet. Møbler også, men dette er som regel bestillingsvare.
Det finnes bare en til tre eksemplarer av hver ting jeg har her. Noe av vitsen er at folk skal kunne finne noe som representerer dem selv. Ofte spør kunder meg hvorfor jeg ikke har mer av hver ting, da svarer jeg at det skal være unikt, forteller gründeren og legger til at hun har ting som likner på hverandre og som skal gi samme følelse, men sjelden mer enn tre helt like ting.

Butikken er inspirert av den indiske guden Kama, som er gud for kjærlighet, sanselighet, skjønnhet og begjær.
Tingene er valgt ut etter de tankene. Når man representerer seg selv, får man ofte et begjær for noe, sier hun.
Jeg startet her fordi dette er et sted med mye folk og trafikk. Dessuten er folk rundt her glad i unike ting, mener Sandvik.

For butikken er unik, samtidig som den er eksklusiv og variert. Artiklene er håndlaget og fra India. Meningen er å få inn andre ting fra andre land også.
Man kan si at jeg har tilbehør til deg og ditt hjem, smiler gründeren og forteller at smykker og vesker er veldig populært.
Nå for tiden er det spesielt sterke og friske farger folk ser etter. Spesielt strek rosa, gult eller orange.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere