RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Influensasyke bør ta kontakt først


 
 
Oslo kommune oppfordrer alle som har symptomer på influensa å ta kontakt på telefon med sin fastlege eller Legevaktsentralen.

OSLO: For å begrense smitte mest mulig, oppfordres alle som har symptomer på influensa å ta kontakt på telefon med sin fastlege eller Legevaktsentralen på telefon 22 93 22 93. Dette for best mulig avskjerming mellom influensapasienter og andre.

Dersom folk har typiske symptomer på influensa som feber (over 38 grader), kroppsverk, sår hals og tørrhoste, bør man ta kontakt med fastlegen eller telefontjenesten hos Legevakten som vil gi råd om undersøkelse og eventuell behandling og hvordan dette best kan skje.

Oslo kommune følger utviklingen av svineinfluensa nøye og fortsetter beredskapsarbeidet. Kommunen holder tett kontakt med nasjonale helsemyndigheter og følger opp de meldinger og råd som gis. Oppdatert informasjon om svineinfluensa med tips til befolkningen, fås hos Folkehelseinstituttet .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere