RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørg Haksø, Ingrid De Paoli og Gunn Bratteberg ble ikke glade da de fikk vite om byggeplanene på tomten i bakgrunnen. Arkivfoto
Bjørg Haksø, Ingrid De Paoli og Gunn Bratteberg ble ikke glade da de fikk vite om byggeplanene på tomten i bakgrunnen. Arkivfoto

Informerer beboerne

Bydel Alna inviterer til informasjonsmøte om de planlagte kommunale boligene i Tevlingveien.

FURUSET: Det skjer onsdag 4. mars klokka 18-19 i bydelssalen ved Furuset senter. Bydelssalen ligger i andre etasje over biblioteket. Både beboere og andre interesserte er velkommen.

Fint og representativt

Vi ønsker et godt samarbeid med nabolaget, og har tatt kontakt med beboerne som var intervjuet i avisen. Det er viktig for oss å få fram riktige fakta i saken, sier avdelingssjef i Bydel Alna Bjørg Torill Matsen.

Hun understreker at bydelen er opptatt av at bygget skal være fint og representativt. Bydelen vil også komme inn på målgruppene for boligene.

Informasjon om møtet blir også lagt ut i postkassene i området denne uka.

Folk kan kontakte resultatenhetsleder Unni Aasbø i Bydel Alna på telefon 928 34 405 dersom de har ytterligere spørsmål om møtet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere