RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir stille: Om to måneder skal en evig stillhet vile over skytebanen i Prinsdal. Mne hvor skytterlaget skal etablere seg, er fortsatt like uklart.
Blir stille: Om to måneder skal en evig stillhet vile over skytebanen i Prinsdal. Mne hvor skytterlaget skal etablere seg, er fortsatt like uklart.

Ingen avklaring rundt skytebanen

Om to måneder har tiden for Nordstrand Skytterlags virksomhet på banen i Prinsdal gått ut. Og ennå er ikke noe erstatningssted på plass.

Prinsdal/Myrer: Som kjent har bystyret fattet vedtak om at Nordstrand Skytterlag må avslutte på banen i Prinsdal innen 31. desember. Lenge var Myrer ved Åsland et alternativt etableringssted, og byrådet gikk inn for dette. Men i Bystyrets miljø- og samferdselskomité ble det ikke flertall for dette alternativet, og sist uke ble husene der revet og jorden planert.

Ingen alternativer foreløpig

Bystyret har satt av fem millioner på budsjettet for i år til ny skytebane, men ingen av pengene skal være brukt ennå.

I og med at Myrer ikke kom så langt som til bystyrebehandling, er altså ikke stedet noe aktuelt alternativ. Og heller ikke noen andre steder. Riktignok sier næringsbyråd Anette Wiig Bryn (FrP) at de arbeider med saken og til Aftenposten.no sier Ola Sannes i skytterlaget at de sammen med Kultur- og idrettsetaten samarbeider om et nytt forslag og at dette kan presenteres om kort tid.

Ikke Enebakk

I lang tid har Enebakk-alternativer vært diskutert, men det har ikke kommet til noen avklaring. Heller ikke en fjellhall, som ble foreslått i grustaket på Åsland, ser ut til å bli mulig idet skytterlaget mener dette blir en svært dyr løsning.

Til Aftenposten.no sier Ola Sannes at Løvenskioldbanen og Årvoll skytebanen bare har begrenset kapasitet og at dette dermed ikke er aktuelle steder for den store medlemsmassen til skytterlaget.

Nordstrands Blad har ikke lykkes å få noen oppklarende opplysninger verken fra skytterlaget, byrådsavdelingen eller Kultur- og friluftsetaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere