Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen badeparkering i sommer

STENGT: Parkeringsplassen ved Nordstrand bad er leid ut til entreprenørselskapet Implenia as som skal utvide fortauet og sykkelveien langs Mosseveien. Badegjester må finne alternativ parkering eller reise kollektivt.
STENGT: Parkeringsplassen ved Nordstrand bad er leid ut til entreprenørselskapet Implenia as som skal utvide fortauet og sykkelveien langs Mosseveien. Badegjester må finne alternativ parkering eller reise kollektivt. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Fortauet og sykkelveien langs Mosseveien skal utvides og parkeringsplassen ved Nordstrand bad blir okkupert fram til 15. desember.

NORDSTRAND: Statens vegvesen er i ferd med å utvide fortauet og sykkelveien på vestsiden av Mosseveien på strekningen fra Ulvøybrua til krysset Ljabruveien.– Det eksisterende fortauet utvides til tre meters bredde og det skal settes opp fysiske sperrer mellom fortauet og kjørebanen slik at det blir tryggere og hyggeligere å ferdes langs Mosseveien, sier Jonny Ingjer som er byggeleder i Statens vegvesen, region øst.

Må finne annen parkering

Entreprenøren, Implenia As, har etablert riggområdet på parkeringsplassen ved Nordstrand bad som er leid av Oslo kommune fram til 15. desember i år.

– I denne perioden må folk parkere et annet sted enn her. Det blir en ulempe for badegjestene, men det er ikke plass til å lage erstatningsparkering og dette er det eneste mulig riggområdet langs dette strekket av Mosseveien, sier Jonny Ingjer.

Plassen er i dag ikke regulert til parkering, men til veiformål. Plassen ble også brukt av Statens vegvesen da rekkverket langs Mosseveien ble satt opp.

Ferdig i 2013

Den første parsellen, fra Ulvøybrua til Ljabruveikrysset, skal etter planen stå ferdig til jul.

Parsell nummer to går fra krysset til Ljabruvei til Fiskvollen, denne er nå under prosjektering.

– Det er litt usikkert når det blir oppstart her, det blir enten til høsten eller til neste vår med ferdigstillelse i løpet av 2013, sier Jonny Ingjer.

Det er ikke tatt stilling til hvilket riggområde som skal benyttes under parsell to, plassen ved Nordstrand bad er en mulighet, det samme er områder lenger ut i nærheten av krysset til Herregårdsveien.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!