RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byutviklingskomiteen var nylig på befaring i Radarveien. Ola Elvestuen og de andre fikk klar beskjed om hva naboene mente. Foto: Arkiv
Byutviklingskomiteen var nylig på befaring i Radarveien. Ola Elvestuen og de andre fikk klar beskjed om hva naboene mente. Foto: Arkiv

Ingen byggestopp

Byutviklingskomiteen stanser ikke byggingen av barnehage i Radarveien 92.

LAMBERTSETER: Sist mandag skrev vi at Byutviklingskomiteen i prinsippet kan stanse den pågående byggingen av barnehage i Radarveien. Barnehagen har skapt storm i nabolaget.

LES SAKEN: Klager kan stoppe barnehagebygg

Det viste seg at uttrykket "I prinsippet" var dekkende. For det kom ingen forslag på bordet om å stanse utbyggingen som allerede er kommet veldig langt.

Ikke tatt til følge

– Byutviklingskomiteen fulgte innstillingen fra Byrådet, forteller Ola Elvestuen, leder av komiteen.

Komiteen fant ikke grunn til å endre Plan- og bygningsetatens rammetillatelse, og klagene fra naboene ble dermed ikke tatt til følge.

– Saken gikk gjennom, men med muntilg kritikk mot byrådet, fortsetter Elvestuen.

Han sier det var vanskelig å gjøre endringer nå, når prosjektet er kommet så langt.

Burde hatt gjennomgang

– Bygningsrådet burde ha sett på byggegrensene, bygningene kunne ha vært tilpasset bedre. Vi burde hatt en gjennomgang av byggegrensene tidligere. Konflikten med naboene kunne vært mye mindre med bedre håndverk fra byrådet. Dette viser viktigheten av å se på gamle reguleringsplaner på nytt før ting gjennomføres. Også når kommunen bygger selv, sier Ola Elvestuen (V).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere