RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen forvirring i Bydel Nordre Aker

I forbindelse med Østkantavisas oppsummering av den politiske situasjonen i Oslos bydeler etter direktevalget, videreformidles det en bemerkning fra SVs Lill Pleym i Nordre Aker om at hun fikk vite resultatene av den valgtekniske samarbeidsavtalen mellom V, H og FrP gjennom Venstres nettsider.

Dette ble tilbakevist av Venstre under konstitueringen, og vi kan gjerne tilbakevise det en gang til. Lill Pleym ble informert pr. telefon om resultatet av den valgtekniske avtalen dagen før vi la ut resultatet på våre lokale hjemmesider. Dette nettopp for å unngå at noen skulle føle seg overkjørt.

Det kan også bemerkes at vi, i motsetning til hva som har skjedd i flere røde bydeler, har valgt å hedre prinsippet om bred representasjon ved å gi AP en komitéleder og SV en komiténestleder i Bydelsutvalget. Dette tror jeg er en god oppskrift for både godt samarbeid og tydelig politisk debatt de neste fire årene, også med SV.

Per Elling Braseth-Ellingsen
Gruppeleder Nordre Aker Venstre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere