RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen kasse til selvangivelsen

I år kan du ikke levere selvangivelsen din i bydelshuset på Nordstrand. Postkassen mangler.

Nordstrand: Mange har allerede vært innom ekspedisjonen for å levere selvangivelsen, men Mette Torsø kan bare beklage at det ikke er mulig.

Vi fikk brev fra Oslo likningskontor like før påskeferien om at vi ikke står på kjørelisten over stedene som får kasse i år. Årsaken er at likningskontoret mener at tilnærmet alle nå leverer selvangivelsen sin via internett, telefon eller tekstmedling. Det har medført at man ikke trenger så mange kasser til å legge papirutgaven i, sier hun.

Beklager

Torsø har stor forståelse for at mange er misfornøyde med denne ordningen.

Det er jo en tradisjon å legge selvsangivelsen i en dertil oppsatt postkasse. Dessverre har vi ikke fått ut informasjon om at dette nå ikke går an i år, sier hun.

Allerede i påskeuken lette folk etter postkassen, denne uken har det vært en jevn strøm av folk til bydeslhuset.

Jeg synes det er synd at de må gå forgjeves. Jeg kan bare beklage, og henvise folk til Manglerudsenteret og Brynsenteret. Der er kassen tilgjengelig fra klokken 10-20 på hverdager, og klokken 10-18 på lørdager (Manglerud) og klokken 10-21 på hverdager og klokken 9-20 på lørdager, forteller Trosø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere