RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen kontakt

Vi har forsøkt å få tak i borettslagsstyret og ansvarlige folk i selskapet Get, uten å lykkes.

STAVANGER: I flere dager har vi prøvd å få tak i produktsjef Tom Jahr i Get. Ingen svarer på telefonen og han tar heller ikke kontakt. Tirsdag gjorde vi nye forsøk.

Sentralbordet vet ikke hvor han befinner seg. Vi er blitt henvist til presseansvarlig Øyvind Husby. Han var først på tjenestereise. 5 minutter senere var han på ferie. Pressemedarbeider Therese Busch har heller ikke vært tilgjengelig.

Taust styre

Vi har også forsøkt å få tak i styreleder Tor-Erik Røberg-Larsen og nestleder Jan Ivar Hoffsbakken for å spørre om styret har mottatt klager på Get. Røberg-Larsen tar ikke telefonen og svarer ikke på mail eller sms.

Tausheten stemmer overens med inntrykket Bjørn Lindholdt selv sitter med. Han har også prøvd å få tak i Røberg-Larsen for å ta opp telefonproblemene.

Det er veldig svakt at verken styreleder eller styrets nestleder melder seg. Det betyr mye for oss som bor her at telefonsystemet fungerer. Det holder heller ikke mål at folkene i Get er på ferie. Da får de pelle seg hjem og få orden på telefonsystemet, sier han krast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere