RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen luksusshopping på Vaterland ...

Det blir verken Christian Dior eller Louis Vuitton på Grønland foreløpig.

VATERLAND: Enten du liker å shoppe eller ikke, ville nok en konseptbutikk fra Louis Vuitton under Vaterlandsbrua fått deg til å sperre øynene opp.

Det var da også det skjeriOslo.no kunne melde om tirsdag morgen.

Men til alle dere shopaholikere der ute må vi bare beklage: Det var redaksjonens forsøk på en aprilsnarr, så det blir nok ingen luksusshopping på Grønland. Ennå. 

Imidlertid er det høyst usikkert hva som skal skje under brua, der det velkjente Grønland Bruktmarked har hatt tilhold hver lørdag de siste 13 årene. Sist lørdag var foreløpig siste markedsdag for Grønland Bruktmarked, etter at politiet valgte å overstyre bydelens eget vedtak om å fortsette markedet.

Tidligere har dittOslo.no skrevet om store visjoner for området på Vaterland, der blant annet arkitekter har kommet med forslag om en mer permanent markedshall.

Louis Vuitton blir det neppe med det første, men kanskje du har forslag til hva området burde brukes til? Tips redaksjonen på tips@dittoslo.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere