RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen mistenkte etter at 11 biler sto i brann


Politiet ønsker tips fra folk som befant seg i området og som kan ha sett noe. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Politiet ønsker tips fra folk som befant seg i området og som kan ha sett noe. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: ALLE FOTO: Arne Vidar Jenssen
Politiet har fortsatt ingen personer i søkelyset etter at 11 biler ble totalskadet i brann på Ellingsrud natt til lørdag.

ELLINGSRUD: Seksjon for finans- og miljøkriminalitet i Oslo politidistrikt fikk mandag morgen oversendt saken fra Stovner politistasjon.

Seksjonen vil ta seg av den videre etterforskningen av brannene som politiet på et tidlig tidspunkt mistenkte at var påsatt.

Del på Facebook

– Vi har foreløpig ingen mistenkte eller pågrepne i saken, og bruker dagen i dag til å få oversikt over alle opplysninger og vitneavhør som er gjort på stedet, forteller Børre Walderhaug, avsnittssjef ved seksjon for finans- og miljøkriminalitet.

Mørkkledde gutter observert

Det var 02.36 natt til lørdag at politiet fikk melding om brann i flere parkerte biler som stod på en parkeringsplass utenfor Skansen terrasse 18. Etter slukningsarbeidet ble det fastslått at ti biler var totalt utbrent, og tre var brannskadet. Ingen personer ble skadet.

Vitner har fortalt politiet at to unge, mørkkledde gutter ble sett løpende fra stedet rett før brannen startet.

Rett etter den første meldingen om bilbrann fikk operasjonssentralen melding om en ny brann i et søppelskur i Kaiekroken 6 på Øvre Furuset. Her brant det også i en bil og en moped, som ble totalskadet. Søppelskuret stod tett inntil en boligblokk, og 3 personer som var der ble sjekket av ambulanse på stedet.

Etterlyser flere vitner

Walderhaug opplyser mandag morgen til Lokalavisen Groruddalen at politiet fortsatt søker etter spor i området der brannene fant sted.

– Vi er veldig interesserte i å komme i kontakt med personer som kan ha sett noe. Disse bes kontakte politiet umiddelbart, sier Walderhaug.

Har du tips i denne saken? Kontakt Oslo politidistrikt på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere