*Nettavisen* Nyheter.

Ingen mistenkte i voldtektssaken

ÅSTED: Overfallsvoldtekten skjedde her ved Fjellklangveien 5. Politiet har ingen mistenkte i saken og ønsker kontakt med vitner. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Politiet har ikke fått noen gjennombrudd i voldtektssaken fra Fjellklangveien og ønsker fortsatt informasjon fra vitner.

NORDSTAND: – Vi har dessverre ikke fått noen gjennombrudd i saken, sier Kari-Janne Lid som er leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt.

LES OGSÅ: OVERFALLSVOLDTEKT PÅ NORDSTRAND

Politiet har foreløpig ikke fått tilbakemelding om det er sikret DNA-spor fra gjerningsmannen. Det jobbes også med å gjennomgå videoovervåking fra Sæter-området, uten at det så langt er funnet noe her.

Politiet fikk inn en del tips i dagene etter overfallsvoldtekten 23. mars, men dette har foreløpig ikke gitt noen resultater.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum som var i området på Sæter i tidsrommet 23.20-23.40 fredag 23. mars.

Vitner bes ringe Kriminalvakta på 22669966 (de svarer hele døgnet) eller forkontoret til avsnittet for seksualforbrytelser på 22669430 på dagtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.