RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KARTLEGGER: Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har beveget seg i dette området mellom klokken 23.30 og 02.00 natt til søndag.
KARTLEGGER: Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har beveget seg i dette området mellom klokken 23.30 og 02.00 natt til søndag. Foto: ILLUSTRASJON: POLITIET

Ingen nye spor etter Sigrid (16)

Politiet har gjort en rekke funn, men kan foreløpig ikke knytte disse til forsvinningen.

ØSTENSJØ: I natt fortsatte letemannskapene søkene etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Det er området fra vannkraftverket ovenfor Skullerudstua til Grønmo som ble gjennomsøkt av profesjonelle letemannskaper.Politiet bekrefter at mannskapene ute har gjort diverse funn, men det er usikkert om dette kan knyttes til forsvinningen.

Karlegger bevegelser

Samtidig ønsker politiet å komme i kontakt med alle bevegelser og observasjoner fra et området som strekker seg fra Tvetenveien i nord til Skøyenåsen skole i sør, Vetlandsfaret i øst og Høyenhall T-banestasjon i vest.

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har vært beveget seg i dette området i tidsrommet fra klokken 23.30 til klokken 02.00 natt til søndag 5.8.
 

LES OGSÅ:

Sigrid (16) savnet fra Østensjø

Jente forsøkt kidnappet i samme område

SV-topp leter etter nabojenta

– En helt spesiell jente

Følger letingen etter Sigrid på Facebook

– VI jobber ut ifra at Sigrid er i live

Leter fortsatt etter Sigrid (16) – sperrer av områder ved Skullerud

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere