RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen parkering ved kyststien


Parkeringsautomaten opplyser om parkeringsforbudet utenom varehusets åpningstider.
Parkeringsautomaten opplyser om parkeringsforbudet utenom varehusets åpningstider.
Besøkende som vil bruke den nye kyststien får ikke parkere på den helgetomme parkeringsplassen på Maxbo.

BESTUMKILEN: I år åpnet Løvenskiold for tilgang til Maxbos område langs sjøen med en ny, flott tursti. Samtidig ble stengslet mellom Maxbo og Vækerø hovedgård fjernet, slik at man fritt kan følge kystlinjen fra Sollerud til innerst i Bestumkilen. Problemet er at en del eldre, handikappede og foreldre med barnevogn har vanskelig for å ta seg opp den bratte stien fra Sollerudstranda. Dermed blir den store parkeringsplassen på Maxbos område et fristende utgangspunkt.

Hva er vitsen?

Min kone og jeg hadde tenkt oss på søndagstur langs sjøen. Vi tenkte at nå kunne vi få lett tilgang til turveien ved å parkere ved Maxbo. I og med at forretningen var stengt, ville ikke det plage noen. Til vår overraskelse sto det at det var forbudt å parkere der utenom Maxbos åpningstider og at man ville bli bøtelagt. Hva er vitsen med det? Nå har Løvenskiold fått bygge som de vil der nede av kommunen. Da kan han jammen la det være mulig å parkere på et monster av en parkeringsplass som ikke er i bruk på en søndag. Kan Ullern Avis Akersposten finne ut av det? spør en eldre mann, som vil være anonym. Samme tema blir tatt opp av en annen innringer.

Står ved lag

Eiendomsdirektør hos Løvenskiold Vækerø, Morten E. Johannesen, opplyser at de ikke har planer om å endre parkeringsbetingelsene. ved Maxbo.

Beslutningen tatt i forhold til parkeringsbestemmelsene står ved lag. Det har å gjøre med at vi vil ha kontroll over parkeringsaktivitetene ved varehuset. Vi er naturligvis glade for at den nye turstien blir brukt, men at det er et parkeringsproblem er nytt for oss. Jeg skal ta med meg videre at det er et ønske fra noen at man skal åpne for helgeparkering, men i utgangspunktet vil det fortsatt bli som det er i dag, sier Johannesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere