RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsal startet kampen meget bra, men personlige feil og slurv fremover sørget for at det ble tremålstap.
Oppsal startet kampen meget bra, men personlige feil og slurv fremover sørget for at det ble tremålstap. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Ingen reprise for Oppsal

Håndballdamene til Oppsal vant med 16 mål i cupoppgjøret mot Storhamar forrige uke, men klarte ikke følge opp i Postenliga-oppgjøret onsdag kveld.

HAMAR: Gjestene fra Oslo startet kampen forrykende i Prestrudhallen og ledet 10-2 helt i starten av oppgjøret. Men vertene kom sterkt tilbake og hadde en tilsvarende god periode i siste halvdel av omgangen.

Dermed sto det kun 12-10 til Oppsal da lagene gikk til pause.

LES OGSÅ: Oppsal knuste Storhamer med 16 mål

Storhamar med kontroll

Etter pause fortsatte Storhamar der de slapp i første omgang, og de gikk for første gang opp i ledelsen da Lene Heiberg scoret 16-15 målet. Etter det målet beholdt vertene ledelsen hele kampen og vant til slutt fortjent 26-23.

Men resultatet kunne sett veldig annerledes ut om Oppsal hadde fulgt opp den gode starten av kampen.

– Vi starter kampen veldig bra, men får en måltørke midtveis i omgangen. I andre omgang blir det for mange tekniske feil og mye slurv, sier firemålscorer Frida Rønning, som mener at de møtte et bedre Storhamar-lag onsdag kveld.

– De var mye bedre i dag og spiller den beste håndballen. Vi er underdogs mot Storhamar, sier hun.

SE TABELLEN HER

Trener Arne Senstad er fornøyd med innsatsen laget la ned.

– All ære med måten vi prøver på. Vi treffer voldsomt fra start. I forrige oppgjøret fløt det hele kampen, men i denne kampen bommer vi på for mye og gjør for mange tekniske feil, sier han.

 I cupoppgjøret gjør vi en hundre prosent match. Vi hadde medvind, nedoverbakke og sola i ryggen i to omganger. I dag blir det for mange personlige feil mot et topplag, fortsetter Senstad.

Må ta poeng

Etter onsdagens resultat har laget vunnet en, spilt en uavgjort og tapt fire kamper i Postenligaen. Neste onsdag møter de Larvik i Oppsal arena, før de avslutter året med Levanger borte.

- Vi må ta med oss det positive fra dagens kamp. Kampen mot Levanger blir viktig, det er et lag om vi mener kan ta poeng fra. Så har vi et spennende cupoppgjør foran oss, sier treneren, som ble hedret av Storhamar før oppgjøret ettersom han har vært i klubben sju år før han kom til Oppsal før sesongen.

LES OGSÅ:BSK til cupfinalen etter "thriller"

– Jeg trodde det skulle bli annerledes, men siden vi slo de ut av cupen så slapp jeg å komme hit med halen mellom beina. Jeg koser meg veldig i Oppsal og det er mange gode unge jenter på vei opp, sier han.

PS: Izabela Duda scoret åtte mål og er toppscorer i Postenligaen med 51 mål så langt.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere