RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Ingen tatt i 18. mai-kontroll

Politiet var svært fornøyd etter promillekontroll 18. mai.

EKEBERG: Selv om det er en del som får i seg en del sterke varer rundt 17. mai, var politiet svært fornøyd 18. mai på morgen etter å ha hatt promillekontroll i Kongsveien nedenfor Holtet. For etter å ha hatt kontroll fra kl. 09 og vinket inn 40 biler, var det ingen som blåste til rødt.

– Fint å ikke må gi noen reaksjoner til bilførerne, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Rolig 17. mai

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Politiet melder om en rolig 17. mai-feiring i distriktet.

– Vi må vel si at det har vært rolig, sier Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Mange har nok vært i sentrum og feiret der. Noe russebråk, men ellers stort sett rolig.
 

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Seks biler i en smell

MORTENSRUD: Politiet fikk tidlig i fredagsutfarten melding om kjedekollisjon på E6 utover ved Mortensrud. Seks biler skulle ha kjørt i hverandre. Det viste seg etter hvert at tre var engasjert i en bil som hadde fylt feil drivstoff, mens de andre tre hadde dultet i hverandre. To personer ble kjørt til legevakten med nakkesmerter. To av bilene måtte Viking ta seg av.

Les mer om saken: Kjedekollisjon på E6

Kjørte mot skilt

BRATTLIKOLLEN: Å kjøre fra Sandstuveien inn i Østerliveien er ikke lov. Det står klart med skilting. Men noen lukker øynene og overser skiltene. Det gjorde en bilfører fredag ettermiddag. Og han ble observert av politiet. Dermed ble det forenklet forelegg.

Brant bråtebrann

BRATTLIKOLLEN: På denne tiden er det forbudt å brenne bål, og nå som det er så tørt, er det spesielt dumt å fyre opp.

Det gjorde imidlertid en person på Brattlikollen fredag ettermiddag. Politiet ble kontaktet, og dermed ble det anmeldelse.

Tatt med promille

MUNKERUD: En person som hadde startet 17. mai-feiringen litt for tidlig, ble stoppet av politiet på Munkerud fredag kveld. Mistanken om promillekjøring ble bekreftet, og dermed ble 66-åringen kjørt sentralarresten – og anmeldt.

Russebråk

Manglerud-politiet fikk natt til lørdag flere meldinger om russebråk og forsøpling. De måtte derfor både til Esso på Ryen, til Bryn ved senteret og til Kampeheimveien. Ale stedene ble de rødkledde bedt om å dempe seg og rydde opp.

Feststøy

BJØRNDAL/OPPSAL: Om vårt lokale politi melder om en relativt rolig 17. mai, var det noen som ikke helt klarte å dempe seg.

På Seterbråten ble feststøyen litt for voldsom i følge naboer, og politiet måtte skille to kamphaner.

Og en 26 år gammel mann ble kjørt sentralarresten etter at han ble litt for voldsom på Røde Hatt på Oppsal. Ingen ble skadet, men mannen ble kjørt inn og anmeldt for ordensforstyrrelser.

Stoppet i Ekebergveien

NORDSETER: Søndag kveld stoppet politiet en bil i Ekebergveien ved Nordseter. Det viste seg at den 24 år gale sjåføren ikke hadde gyldig førerkort og bilens forhold var heller ikke helt i orden. Dermed ble det anmeldelse og fottur videre.

Hissig 12-åring

PRINSDAL: Søndag kveld ble politiet bedt om å komme til Øvre Prinsdals vei der to ungdommer hadde røket i tottene på hverandre. En 12 år gammel gutt hadde slått til en 16 år gammel jente. Gutten blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Tvilsom mopedkjøring

PRINSDAL: Søndag kveld stoppet politiet en ung mopedist i Enebakkveien på Abildsø. Da hadde han kjørt svært så uregelmessig – blant annet på fortau. Mopeden var også trimmet. Dermed røyk førerkortet for 16-åringen.

Fyrte opp bål

JOMFRUBRÅTEN: En 49 år gammel mann hadde nok feiret grunnlovsdagen litt for heftig og lenge. Han la seg derfor til ved Jomfrubråten trikkestasjon og fyrte opp et varmende bål.

Da politiet kom, ble han først bedt om å slukke bålet. Deretter ble han bedt om å finne seg et annet sted å restituere seg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere