RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen verdige prisvinnere


 
 
Politikerne i Bydel St. Hanshaugen avlyser utdelingen av årets Kultur og miljøpris og Inkluderings og Mangfoldsprisen i mangel på verdige kandidater.

ST. HANSHAUGEN: Bydelspolitikerne har rett og slett ikke fått inn mange nok kandidater til prisen, og dermed avlyses hele kalaset i år.

Prisene skal hedre personer i nærmiljøet som gjør en betydelig innsats for andre og jobber i tråd med mangfold og inkluderings-prinsippet.

På forrige bydelsutvalgsmøte, før sommeren, kom Høyre-politiker Lars Becken med innspill om at man kanskje går i prisoverskudd, og foreslo å slå prisene sammen til én,.

Forslaget ble imidlertid nedstemt av flertallet i BU, og begge priser opprettholdes, uten noen prismottakere, vel og merke.

Tidligere har prisen hedret engasjerte sjeler, som Kongene på haugen, festivalen, vaktmester ved Møllergata skole og kaffen på Adamstua, La Sosta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere