RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen verdige prisvinnere?


Henning Mathiesen og Marco Vacchina fra La Sosta kafé på Adamstua mottok Kultur- og miljøprisen for noen år tilbake.
Henning Mathiesen og Marco Vacchina fra La Sosta kafé på Adamstua mottok Kultur- og miljøprisen for noen år tilbake.
Politikerne i Bydel St. Hanshaugen avlyser utdelingen av årets Kultur- og miljøpris og Inkluderings- og Mangfoldsprisen i mangel på verdige kandidater.

ST. HANSHAUGEN: Bydelspolitikerne har rett og slett ikke fått inn mange nok kandidater til prisen, og dermed avlyses hele kalaset i år.

Prisene skal hedre personer i nærmiljøet som gjør en betydelig innsats for andre, og jobber i tråd med mangfold og inkluderings-prinsippet.

På forrige bydelsutvalgsmøte, før sommeren, kom Høyre-politiker Lars Becken med innspill om at man kanskje går i prisoverskudd, og foreslo å slå de to prisene sammen til én.

Forslaget ble imidlertid nedstemt av flertallet i BU, og begge priser opprettholdes, uten noen prismottakere, vel å merke.

Tidligere har prisen hedret engasjerte sjeler, som gratis musikk og film-festivalen "Kongene på Haugen"- festivalen, vaktmester ved Møllergata skole og kafeen på Adamstua, La Sosta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere