RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingenting skjer


Det er veldig smalt i Langåsveien.
Det er veldig smalt i Langåsveien.
I fjor sa plan- og bygningsetaten at den ville vurdere barnehage-saken på nytt. Men foreløpig ser det ikke ut til at den har gjort det.

Korsvoll: Nordre Aker Budstikke har flere ganger skrevet om trafikk- og parkeringssituasjonen i Langåsveien, inn mot Andromeda Barnehage helt innerst i veien. Snart ett år senere er fortsatt Langåsveien, og skoleruta for flere hundre unger til Korsvoll, like smal. Fortsatt har ikke barnehagen opparbeidet tilstrekkelig adkomst i henhold til plan- og bygningslovens veikrav. Og så vidt avisen vet har fortsatt heller ikke plan- og bygningsetaten gjort noe med barnehagens dispensasjon fra veikravet, selv om etaten har blitt gjort oppmerksom på at turveien som ligger til grunn for dispensasjonen ikke eksisterer i virkeligheten, men bare på kartet.
I forrige uke kontaktet Nordre Aker Budstikke plan- og bygningsetaten for en status i saken, men har foreløpig ikke mottatt noen tilbakemelding.
I vinter engasjerte også Ap-politiker Ivar Christiansen seg i Langåsvei-problematikken. Men han fikk heller ikke plan- og bygningsetaten med på at noe måtte gjøres vedrørende situasjonen i Langåsveien.
- Ett eksempel på at kravene fra lokaldemokratiet blir overprøvet og neglisjert fra administrativt hold i kommunen, sier Christiansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere