RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inger Seim ble Årets navn


Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo (til høyre) og senterdirektør Hans Georg Helberg utdelte prisen Årets navn til Inger Seim. En sjekk på 10.000 kroner, en sjelden flaske cognac og et trofe ble levert den verdige vinneren.
Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo (til høyre) og senterdirektør Hans Georg Helberg utdelte prisen Årets navn til Inger Seim. En sjekk på 10.000 kroner, en sjelden flaske cognac og et trofe ble levert den verdige vinneren.
Lokalavisen Groruddalens lesere har sagt sitt: Det er Inger Seim som er blitt kåret til Årets navn i Groruddalen.

TVEITA: Etter at alle stemmesedler var talt opp ble det klart at vi har fått enda en verdig vinner av Årets navn-konkurransen.

Ikke alle våre 45.000 lesere har stemt, med det var ganske mange som deltok i kåringen, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Hele dalen

Bollingmo sier at stemmer for vinneren har kommet fra hele Groruddalen.

Det er mange stemmer som kommer fra bydel Alna, men det er gledelig at svært mange som er utenfor denne bydelen stemte på Inger Seim.

Bollingmo sier at dette er et tegn på at flere har sett viktigheten av kulturarbeidet for barn og unge.

Det er tydelig at flere groruddøler bruker de tilbudene som finnes her, sier Bollingmo.

Også folk som bor utenfor Groruddalen deltok i avstemningen. En stemme kom helt fra Strand Gård på Lødingen i Vesterålen.

Overrasket

Seim ble rimelig overrasket og rørt over kåringen.

Jeg trodde at det var en ung og rask kandidat som skulle vinne dette, sier Seim.
Alna senters senterdirektør Hans Georg Helberg overrakte en flaske Alna XO og en sjekk på 10.000 kroner til et ideelt formål til Årets navn-vinneren.

Prispenger går rett til bydel Alna, øremerket kultur, fest, sang og gode samtaler, sier Siem.

Viktighet av kultur

Seim sier at hun er svært glad for at det er så mange som innser viktigheten av kultur i nærområdet.

Vi som jobber med kultur i bydelen er så heldige å ha en bydelsdirektør og lokalpolitikere som valgte å satse på kultur. Og så går en del tanker til de herlige kollegaene og frivillige som har gjort et strålende arbeid.

Kulturarrangementene på Tveten gård har vokst fra det små. Den første gangen var det kun 12 personer som møtte opp. Kåringen til Årets navn er en stor inspirasjon for å fortsette arbeidet videre.

Nå har vi et luksusproblem. Drømmen min er at vi en gang i fremtiden skal kunne bruke en sal som kan romme 300 mennesker, sier Seim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere