*Nettavisen* Nyheter.

Ingrid (24) fikk drømmen oppfylt

Ingrid Lund Tjømøe (24) sikret seg en plass på One Calls Wintercamp.

Ingrid Lund Tjømøe ble så vidt stemt inn på One Calls Wintercamp.

NYDALEN: For noen uker siden kunne du lese om BI-studenten Ingrid Lund Tjømøe (24) som trengte hjelp til å oppfylle drømmen sin.

Hun var en av 30 finalister som kunne bli stemt frem til å være med i One Calls Wintercamp. Av disse fikk kun fem gutter og fem jenter være med på drømmeturen fra 16. til 22. februar.

Så vidt

Etter at avstemningen var ferdig i forrige uke, er det nå klart. Med 3179 stemmer, kom Ingrid på en femteplass, og sikret seg dermed akkurat en plass med på drømmeturen.

På Wintercamp får deltakerne blant annet oppleve hundekjøring, snøscooterkjøring, kiting og pudderkjøring. Nytt av året er at forsvaret vil arrangere et 48 timers oppdrag for de ti deltakerne.

Hele livet mitt dreier seg om å jobbe for å få råd til slike aktiviteter. Hvis jeg får være med på denne campen, får jeg gjort ting jeg ellers ville ha brukt ti år på å gjøre, sa Ingrid til Nordreakerbudstikke.no før resultatene var klare.

Friluftsentusiast

BI-jenta er nylig utdannet turleder for Den Norske Turistforeningen, og skal være med på to vinterturer i år. Hun har tidligere stått aktivt på ski, og står fortsatt mye, både racing, pudder og telemark. I tillegg driver hun med sykling og liker de fleste former for ekstremsport.

Winter camp er en drømmetur av de sjeldne og en vill opplevelse som kommer til å følge meg resten av livet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag