*Nettavisen* Nyheter.

Ingrid Espelids BU-debut

Ingrid Espelid Hovig har byttet ut persillen med politiske dokumenter.

Som vararepresentant for Venstre stilte Ingrid Espelid Hovig på sitt første møte i Frogner Bydelsutvalg i går. Miljø og omtanke for eldre er viktige saker for fjernsynskjøkkendronningen fra Frogner.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Det var langt fra noen ferskis som steppet inn på møterommet til Frogner Bydelsutvalg som avløser for Venstres Natasza Sanbu.

Den 84 år gamle dama som har jukset på tv i en årrekke, har etter sine 30 år som Frogner-beboer et stort engasjement for bydelen.

- Jeg synes Frogner er en fantastisk bydel å bo i. Her bor det mange mennesker, men den har også mange fine grøntarealer. Selv bor jeg ved Frognerparken, og jeg drar ofte dit, forteller Ingrid Espelid Hovig.

Omtanke for eldre

Det er spesielt miljø, omtanke for de eldre og samferdsel som engasjerer det folkekjære TV-fjeset som har byttet ut persillen med politiske dokumenter.

Saken om opphevelse av husleiereguleringen er noe som engasjerer mange i bydelen for tiden, deriblant Espelid Hove.

- Man må huske på at det også bor mange eldre mennesker i denne bydelen. En god del av disse bor alene og har kanskje bodd på her mesteparten av livet. Det blir viktig at bydelen også tar vare på disse menneskene, mener Espelid Hovig.

Engasjert dame

På sitt aller første BU-møte fremsto ikke Espelid Hovig som den mest lydhøre bydelspolitikeren. Men engasjementet er på plass, og hun roser den lokalpolitiske ordningen med bydelsutvalg.

- Jeg vil understreke at jeg først og fremst er vararepresentant, og at dette var mitt første møte. Men jeg har alltid vært engasjert i det som foregår i denne bydelen. Jeg leser mye aviser, deriblant Lokalavisen Frogner. BU-møtet synes jeg var både spennende og flott gjennomført. Og nå skal jeg hjem for å sette seg meg grundigere inn i de lokalpolitiske sakene, avslutter Espelid Hovig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag