RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingrid Olava FOTO: NILS SKUMSVOL
Ingrid Olava FOTO: NILS SKUMSVOL

Ingrid Olavas seiersgang

Ingrid Olava har god grunn til å smile om dagen. Lørdag kom beskjeden om at hun har vunnet det gjeve Statoil-stipendet.

OSLO SENTRUM: Ingrid Olava, bosatt på Kampen har fått ekstremt mye oppmerksomhet de siste ukene. Både for sin duett med Tom Hell i forbindelse med Haiti-konserten, hennes nye plate The Guest og ikke minst konserten hun leverte under by:Larm på Folketeatret fredag. Lørdag stakk hun altså av med en av kultur-Norges mest ettertraktede gulerøtter.

Tror på framtida

Jeg mottar stipendet med enorm takk og tro på framtida på egne vegne, sa Olava da hun mottok stipendet.

Stipendet er på 800 000 kroner fordelt over to år. Stipendet er i følge by:Larm det største av sitt slag her i landet, og skal støtte norske grupper med internasjonalt potensial. Årets jury ble ledet av Magne Furuholmen.

Vinneren har vist en merkbar utvikling de siste årene. Hun er en solid liveartist som viser en uforutsigbarhet og galskap i opptredene sine, uttalte juryleder Magne Furuholmen til Bylarm.no etter overrekkelsen.

Ut i verden

Totalt ti band var nominert til stipendet. Markedssjef i Statoil, Oddvar Høie, er godt fornøyd med valget av vinneren.

Formålet med dette stipendet er å hjelpe norske talenter innen rock og pop til å komme ut i verden og bli hørt, og det håper vi selvfølgelig at Ingrid Olava får til. Vi gratulerer henne med å ha vunnet og ønsker lykke til, sier Høie til samme nettsted. Han følges av Erlend Mogård-Larsen, daglig leder i by:Larm

Vi er veldig glad for at en av Norges største virksomheter tar ansvar og er med og bidrar til at norske talenter får bedre vilkår og muligheter. Dette stipendet kan utgjøre forskjellen for et band som jobber mot internasjonalt gjennombrudd, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere