RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MER ENN PASIENTER: På Forskningsenheten på Ahus er det travelt.
MER ENN PASIENTER: På Forskningsenheten på Ahus er det travelt. Foto: ARKIVFOTO: ANITA L. HANKEN

Inivterer publikum til forskningskveld

Ahus inviterer til sin årlige forskningskveld neste uke. Nå kan du lære om alt fra føflekkreft til utvikling av hjernen!

LØRENSKOG: En åreviss hendelse i kalenderen på Akershus universitetssykehus er Forskningssenterets kveld med presentasjon av populærvitenskapelig forskning på vanlige sykdommer.

Les hele programmet her:Tirsdag 17. april klokken 18-20.30 kan du treffe intet mindre enn åtte forskere, spesialister og overleger som på, forhåpentligvis, en lettfattelig og poulærvitenskapelig måte forteller om forskning på sykehuset.

– Hensikten med slike åpne foredragskvelder er at innbyggerne og ansatte i foretakets opptaksområde skal kunne få kjennskap til hva som foregår ved Ahus innenfor fag- og forskning. Ahus holder slike åpne foredrag en gang i året, og foredragene passer for ”folk flest”, det være seg pasienter, pårørende og andre som synes temaene er interessante, forteller kommunikasjonsrådgiver ved sykehuset, Geir B. Lindhjem.

Det er ingen påmelding til foredragene, så det er bare å møte opp til hele eller deler av programmet dersom man måtte ønske det.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere