RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inn i nytt bygg


I forrige uke kunne styrer i Skrubbelund barnehage Tone Åsheim ta imot barna som har holdt til i midlertidig paviljong på Linderud de siste to årene. De nye lekeapparatene er allerede blitt svært populære blant ungene.
I forrige uke kunne styrer i Skrubbelund barnehage Tone Åsheim ta imot barna som har holdt til i midlertidig paviljong på Linderud de siste to årene. De nye lekeapparatene er allerede blitt svært populære blant ungene.
Både barn og voksne stortrives i splitter nye Skrubbelund barnehage.

Veitvet: I forrige uke var det slutt på to år i midlertidige lokaler. Da flyttet 72 barn og 18 voksne inn i nytt bygg i Veitvetveien.
Vi er veldig fornøyd. Både foreldre og barn er veldig glade for de nye lokalene. De møter oss med store smil hver morgen. Det er tydelig at dette var etterlengta, smiler styrer Tone Åsheim.

Lyst og åpent

Foreløpig har de ansatte hatt mer enn nok med praktiske gjøremål. Det tar tid å komme i orden med alt. Men barna ser ut til å stortrives i nye lokaler. De mange ulike nasjonalitetene er markert med små flagg i vindusposten.
Vi skal markere åpningen litt senere, lover Åsheim.
Lokalene er lyse og trivelige, med store vindusflater og åpne løsninger. Barna er delt inn i fire baser med fire voksne i hver base. I tillegg fins det fellesrom med stort kjøkken.
Vi har fokus på læring og pedagogiske virkemidler. Til eksempel har vi eget språkrom og formingsrom, forteller Åsheim.
De største barna er 24 på hver base, mens de minste er 12. Barna bytter på å være ute eller inne.

Historisk navn

Bjerke Bydelsutvalg bestemte før jul at barnehagen skulle hete "Skrubbelund". Navnet er blitt godt mottatt.
Vi liker navnet, men er litt spent på historien som ligger bak. Dette har vi lyst å sette oss inn i. Vi har spekulert på om ordet "skrubb" betyr ulv, eller om det kommer av soppen "brunskrubb", sier Åsheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere