*Nettavisen* Nyheter.

Innbrudd i barnehage

 

Innbrudd i barnehage og bolig. Les politiloggen her.

PC-er stjålet

ØKERN: Fra Kabelgaten på Økern/Risløkka kom det klokken 00.28 natt til mandag melding om at det hadde vært et innbrudd. PC-skjermer var stjålet. Stedet ble sikret og saken er ved Stovner politistasjon.

Innbrudd i barnehage

STOVNER: Klokken 05.09 natt til mandag ble det meldt om et innbrudd i en barnehage på Stovner. Alarmen gikk 04.35. En vekter sikret stedet og saken etterforskes ved Stovner politistasjon.

Busspassasjeren som ikke ville gå

NYDALEN: klokken 23.35 søndag ble det meldt om en narkoman busspassasjer som ikke ville forlate bussen ved endeholdeplassen i Nydalen. Bussjåføren gjorde forsøk på å få kontakt med 27-åringen, men lykkes ikke. Politiet kom til og fikk liv i mannen som var god nok til å ta vare på seg selv. Han ble fjernet fra stedet så bussen fikk parkert for natten.

Beruset kjørt hjem

ENSJØ: klokken 01.23 natt til mandag kom en politipatrulje over en kraftig beruset mann som ikke kunne gjøre rede for seg. Han fikk imidlertid fortalt hvor han bodde, og politiet kjørte han hjem i nabolaget.

Tagget på Møller gata 19

SENTRUM: En 25 år gammel mann ble i natt pågrepet for blant annet å ha tagget på den tidligere hovedpolitistasjonen i Møller gata 19. 25-åringen ble stoppet i Torggata etter å ha blitt gjenkjent på en video. Mannen ble anholdt og kjørt til arresten i Politihuset.

Klabb og babb i Prinsens gate

SENTRUM: klokken 03.19 natt til mandag fikk politiet melding fra en kvinne som hadde blitt slått av en dørvakt i Prinsens gate. Politiet kom til stedet og kvinnen hadde da reist av sted i en drosje, men før hun kom så langt hadde hun tatt opp en krangel med en annen kvinne på stedet. Det er vanskelig å vite hva som er hva, men kvinnen ga uttrykk for at hun ville anmelde forholdet.

Mann slått til hodeskader på Karl Johans gate

SENTRUM: En 27 år gammel mann ble natt til mandag legemskrenket i Karl Johans gate. Mannen ble banket opp og utsatt for voldelige handlinger. Politiet kom til stedet på fikk tak i gjerningspersonene som forsøkte å komme fra stedet i en drosje. Politiet pågrep tre personer for forholdet to menn på 22 og 32 år og en kvinne på 25 år. Det var mye blod på stedet og saken karakteriseres som «stygg». Fornærmede ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med hodeskader.

Innbrudd i avisbudbil

ØVREFOSS; Klokken 06.26 ble det meldt om et innbrudd i en avisbudbil på Øvrefoss. En jakke med lommebok med bankkort og 1.100 kroner ble stjålet. Kortet ble sperret. Saken ble anmeldt ved Sentrum politistasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.