RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbrudd og falske selgere


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Advarer mot falsk Securitas-selger

KARLSRUD: Rundt klokken 20 tirsdag kveld ringte en svensktalende mann på flere boliger i Østerlisvingen. Han utga seg for å komme fra Securitas og ønsket å snakke om alarm og sikkerhet. Melderen til politiet ante ugler i mosen og slapp ikke inn mannen. Da melderen senere tok kontakt med Securitas nektet de for at de hadde selgere i området.

– Det er all grunn til advare mot å slippe inn folk man ikke kjenner, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

Lastebil mot bil

ABILDSØ: En personbil og en lastebil kolliderte i nordgående felt på E6, like før avkjøringen til Abildsø klokken 22.30 onsdag. Føreren av personbilen ble sendt til Legevakten for sjekk, men skal ikke ha vært alvorlig skadet.

Dieseltyv pågrepet

TARALDRUD/ÅSLAND: En person ble pågrepet av politiet klokken to natt til onsdag. Mannen ble tatt i det har var i ferd med å stjel diesel fra lastebiler ved Taraldrud. Mannen hadde en rekke tomme kanner og slanger i bilen. Mannen hadde dessuten ikke lovlig opphold i Norge og ble dermed også tatt for brudd på utlendingsloven. Mannen ble kjørt i sentralarresten.

Nektet øl – knuste ruter

HOLMLIA: Ved tretiden natt til onsdag knuste et par ungdommer flere ruter på Holmlia vertshus. Ifølge innehaveren på stedet skal guttene ha blitt nektet servering like før. Politiet satte inn en hundepatrulje i søket etter guttene, men dette førte ikke fram. Saken er anmeldt.

Innbrudd i Solveien

NORDSTRAND: Ved 20-tiden onsdag fikk politiet innbrudd om innbrudd i en villa i Solveien. Huset hadde stått tomt fra åtte på morgenen til åtte på kvelden. Tyvene hadde brukt en stige for å komme seg inn i andre etasje hvor alarmen ikke var slått på. Stigen lå på bakken i hagen og tyvene hadde skrudd ut lyspærer i hagen. Alle skap var endevendt og smykker og en laptop var borte.

Fremgangsmåten er velkjent og politiet har flere ganger bedt folk om å låse fast stiger og skru på alarmen i hele huset.

– Nå må folk få stigene inn i garasjen eller låst fast. Har man alarm må denne settes på, også i andre etasje. Dette skjer såpass ofte at folk må ta det på alvor, sier stasjonssjef Gro Smedsrud på Manglerud politistasjon.

Innbrudd i Marienlundveien

HOLTET: Tyver tok seg inn gjennom et vindu i andre etasje i et hus i Marienlundveien en gang i løpet av onsdagen. Innbruddet ble oppdaget og meldt inn til politiet klokken 20.28 på kvelden. Alarmen hadde vært avskrudd fordi en elektriker hadde jobbet i huset på dagen.

Busshjul traff bil

ULSRUD: Klokken 20.30 torsdag fikk politiet melding om et trafikkuhell i General Ruges vei ved avkjøringen til Østmarkveien. Et hjul på en buss hadde løsnet og truffet en bil. Ingen personer kom til skade. Busshjulet ble montert og bussen kunne kjøre videre.

Borgerarrest av kjeltring

LEIRSKALLEN: En 33 år gammel mann ble klokken 05.30 fredag morgen holdt igjen til politiet kom i Nordstrandveien. Mannen som holdt igjen 33-åringen oppdaget han da han knuste ruta på bilen han. Også en annen bil like ved hadde hatt besøk av tyver. 33-åringen hadde også vært inne i en brakkrigg som ligger like ved og stjålet tusen kroner i kontanter og et ID-kort. Mannen ble pågrepet av politiet og kjørt i arresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere