RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbrudd og pubbråk


 
 
To kvinner røk i tottene på hverandre på Hylla pub og politiet advarer igjen mot å slippe fremmede inn i hjemmet sitt. Ellers melder Manglerud politidistrikt om en rolig 1. mai-helg. Les hele politiloggen her.

Mystisk innbrudd

NORDSTRAND: Fredag ble det meldt om mulig innbrudd i Mosseveien, like ved Nordstrandsveien. Da melder kom tilbake til boligen var det ingen tegn til brudd, men døren var åpen. Et vindu var åpent i kjelleren, men det er uvisst hva som er tatt.


Kolliderte med syklist

BRATTLIKOLLEN:
Politiet fikk melding om at en syklist var påkjørt av en bil i Sandstuveien fredag ettermiddag. Syklisten skal ha blødd fra leppa. Da politiet kom til stedet var ikke syklisten på stedet, men de hadde oppsøkt bopelen hennes. Det dreier seg om en 14 år gammel jente, og hun forklarte at det trolig var hennes egen skyld fordi hun hadde kjørt for fort. Hun hadde ikke alvorlige skader, og ingen sak blir opprettet på forholdet.


Lommetyv tatt


BRYN: Bryn senter meldte ifra om en lommetyv fredag ettermiddag. Da politiet kom til stedet kunne ikke vedkommende gjøre ordentlig rede for personalia, og han ble derfor brakt til sentralarresten for brudd på utlendingsloven og mulig falsk ID-kort.


Drakk i busskur


LAMBERTSETER: Fredag kveld kom en patrulje fra forebyggende over tre 16 år gamle jenter i busskuret på Lambertseter. Jentene hadde flere åpne og uåpnete alkoholholdige varer. Patruljen tok fra dem drikkevarene og tømte ut det som var åpnet. Jentenes foreldre blir varslet om forholdet og saken blir fulgt opp i etterkant.


Ungdom i sporet

BRATTLIKOLLEN:
Naboer varslet om ungdommer som befant seg på T-banesporet ved Brattlikollen stasjon fredag kveld. Politiet rykket ut, men fant ikke ungdommene.


Rusa på Katten

KATTEN: Like over elleve fredag kveld kom en patrulje over en beruset jente på Katten bad. Hun viste også dårlig oppførsel og ble kjørt til barnevernsvakta. Foreldrene ble varslet. Det dreier seg om en 16 år gammel jente fra Drøbak.


Rolig 1. mai-helg


MANGLERUD POLITIDISTRIKT:
Manglerud politistasjon varsler om rolige netter natt til 30. april og natt til 1. mai.

– Vi hadde fokus på ungdom og rus, og som vanlig samarbeidet politiet med utekontakten og natteravnene. Men det gikk veldig greit for seg i år, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.


Hårlugging på Hylla

MANGLERUD: Det kom til håndgemeng mellom to kvinner natt til lørdag på Hylla pub på Manglerud senter. Den ene hadde lugget den andre og da politi kom til stedet ble den ene kvinnen bortvist. Kvinnen får muligens en anmeldelse mot seg i ettertid.


Full fører


RYEN: En ruset fører ble stanset i Ryensvingen natt til lørdag og kjørt i sentralarresten. Det dreier seg om en 39 år gammel mann.


Innbrudd i distriktet


MANGLERUD POLITITDISTRIKT:
En person hadde tatt seg inn gjennom et vindu i en leilighet i Langbølgen lørdag. Gjerningspersonen kom seg unna med en TV. Noen hadde tatt seg inn på Nordseter skole i løpet av helgen ved å knuse et vindu. Gjerningspersonen hadde stjålet noen datamaskiner og lydanlegg. Et elektronikkservicefirma i Mosseveien meldte ifra om innbrudd mandag morgen. Gjerningspersoner hadde knust ruter for å komme seg inn. Noen hadde også knust en rute og brutt seg inn i Øvre Prinsdals gård i helgen. Meldingen kom mandag morgen. Mandag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Solveien. Pass og kontanter var stjålet.


Til legevakt etter uhell

ULVØYA: En syklist kjørte inn i en fortauskant på E18 ved Ulvøya lørdag. Syklisten pådro seg noen ansiktsskader og ble kjørt til legevakt. Politiet oppretter trafikksak på forholdet.


Lurte gammel mann

MORTENSRUD: En person hadde ringt på til en eldre herre i Mortensrudveien lørdag. Vedkommende spurte om et glass vann, noe han hadde fått. Vedkommende kom seg samtidig unna med den eldre herrens lommebok. Politiet tok imot anmeldelse lørdag kveld.
 


Fyllekjører stakk av

HOLMLIA: Natt til søndag ble en sterkt kollisjonsskadd bil observert i Holmliaveien. Da politi kom til stedet var bilen borte, men en del nedfall fra bilen lå i veien. Politiet fulgte sporet og fant til slutt bilen i en garasjeanlegg. I den tilhørende bopelen fant de mistenkte, som var beruset og heller ikke hadde gyldig førerkort. Det dreide seg om en 25 år gammel mann og han ble kjørt i arresten.Tatt med narkotika

PRINSDAL: To menn på 21 og 23 år ble pågrepet med narkotika på seg i Prinsdal søndag. Begge ble kjørt i sentralarresten.
 


Svært full bak rattet

PRINSDAL:
Det var mistanke om at føreren av en Passat i Prinsdalsveien var ruspåvirket søndag kveld. En patrulje kom over bilen og det viste seg at føreren var svært beruset. Personen ble kjørt i sentralarresten.
 


Ungdomsbråk på solstudio

BØLER: En ungdomsgjeng skapte kvalm på solstudioet Brun og Blid i Bølerlia søndag kveld. Politiet kom til stedet og viste bort tre jenter og to gutter i alderen 13-15 år.
 


Stjålet motorsykkel funnet

BEKKELAGET: Politiet fikk melding om en svart motorsykkel uten skilt som lå inntil et furutre i Høgdefaret mandag morgen. Det viste seg at motorsykkelen var meldt stjålet og Viking kom og tauet den inn.
 


Lurte eldre dame


OPPSAL:
En eldre dame opplevde grovt tyveri i sin bolig i Haakon Tveters vei mandag. En mannsperson med bustet hår hadde lurt seg inn og stjålet penger. Saken er anmeldt. Politiet advarer sterkt mot å slippe fremmede personer inn i hjemmet.
 


Kjørte i rus

KLEMETSRUD: En bil ble stanset ved rundkjøringen på Klemetsrud mandag kveld. Føreren var påvirket og det ble funnet noe narkotika i bilen. Mannen på 28 år ble kjørt i arresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere